Thursday, February 28, 2013

Xi'an Specialty Foods


The cattle the lamb Paomo is Xi'an and the Guanzhong prestigious snacks. Beef and mutton Dunshu special Tuotuo bun own break it into small blocks tablets by the customer, cooks to breaking good bun and meat, and fans poured into the broth pot Wu Huoji cook, add the parsley and spices etc., pan food. Eat garlic, spicy sauce meal. Xi'an The Hui beef and mutton Paomo of as superior, of which the most famous Monkey House, with Shengxiang old.

The Fentang sheep blood, and Haggis lamb soup with beef steamed mutton is quite similar. However, Fentang sheep blood with sheep blood, only Hanmin food Fentang sheep blood; Haggis lamb soup with sheep's heart, liver, lung, and added accessories, the cooking process is very different.
Rouga Mo with traditional three Zhaoao, charcoal fire, and will be a good flour processing, grilled Luocheng hoops side, chrysanthemum heart, the skin crisp and tender white guitar steamed bun because both sides of the heated, empty center also called a "mismatch". Cooked minced meat, the the white guitar bun sandwich cut in, "Rouga Mo. Folder steamed meat, wax meat juice.
The wax meat juice is a the Xi'an traditional flavor food. With cloves, galangal, strawberry, cinnamon, star anise, Shaoxing wine, rock sugar and other 20 kinds of seasonings vintage soup cooked with skin pork. This meat can clip bun can also eat a single, but also Zuojiu with rice. Fan in mind wax juice meat is the most famous.


No comments:

Post a Comment